a a a a a a

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerNOVOSTI

a"Kemodoors" d.o.o. je počeo i sa proizvodnjom i prodajom garažnih vrata, PVC stolarije, aluminijske stolarije, kliznih i krilnih kapija te automatskih rampi.


a Garažna vrata
Ako želite sigurnu zaštitu automobila od provala i maksimalno iskorišten prostor, to bi trebali biti razlozi zbog kojih bi se baš Vi odlučili za naša garažna vrata.
Jednostavno rukovanje, moderan dizajn, lahka i brza ugradnja, bešumno otvaranje i zatvaranje vrata su samo neke od odlika koje posjeduju naša sekciona garažna vrata.

a a a
a PVC stolarija

Prozori i vrata su izrađeni od visokokvalitetnih PVC profila, za koje su korištene najkvalitetnije sirovine.
Odlikuju se dobrom toplotom, zvučnom izolacijom, te sa njima rješavate mnoge probleme, kao što su buka, prolaz vode i zraka.

a a a aa Aluminijska stolarija

Kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija zauzima vodeće mjesto. Kod aluminija možete očekivati visoke izolacijske sposobnosti i visoki stupanj završne obrade. Različite boje uz jasne i oštre linije, svakom objektu dati će potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno.

a a a
a Klizne i krilne kapije

Nudimo Vam mogućnost izrade kliznih kapija kao i automatizaciju već postojećih ugradnjom motora.
Kapije se rade u svim veličinama i za različite objekte. U zavisnosti od veličine i težine kapije, ugrađuju se motori različitih snaga.
Pored kliznih, nudimo Vam i izradu krilnih kapija. Ugradnja motora za kapije olakšava i ubrzava korištenje kapija. Motorima se najčešće upravlja daljinskim a postoji mogućnost upravljanja sa taster prekidačem.

a a
a Automatske rampe

U našu ponudu uvrstili smo i automatske rampe. Rampa je idealno rješenje za parkiranje u školama, hotelima, poslovnicama, fabrikama i mnogim drugim objektima na kojima je potrebna kontrola parkiranja.Objekti u izgradnji

a a
a a
a a
a  
a